RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

02/08/2010

Adik Saya Pakwe Saya

selamat petang,semua~

kali ni yana bersemangat sangat nak tulis entri pasal adik bongsu yana yang ensem ni. the only anak teruna haa.

pernah tak korang dikenakan oleh adik sendiri? tipu kalau tak pernah. haha. just for fun,k? yana pun pernah kena. tapi, kena usik la. depan- depan mak ayah yana masa makan. nak tau apa adik bongsu yana usik? meh nak cite~

atas ni gambar adik yana. nama dia nazmi. the one dat i love. ni la pakwe yana ok? haha. plus minus bodyguard yana. teringat lak masa cuti sem hari tu. banyak sangat kenduri kawen kat umah yana. sampai tak ter'pergi' lak.huhu. mase otw dalam kete nak gi kenduri tu, adik yana bersungut. " mak, asyik kita je g kenduri orang, bile lagi orang nak datang umah kite". ok, mase tu mata dia duk jeling- jeling saya.

adik ! along sekeh kang. mak ngan abah gelak je. terus mak jawab, tanya along. OMG ! mom, along tak ade calon lagi. hoho.

adik yana ni banyak persamaan ngan yana. tapi, ada jugak yang beza. adik yana kalau kat sekolah memang tumbuh gelung putih bak bidadari la kat kepala dia. haha. balik rumah samseng gile. biasanya dia samseng ngan angah je la. berani mau samseng ngan along. tak kasi main game Red Alert kat laptop baru tau. haha


atas ni gambar die ngan kawan die mase buat persembahan silat untuk launching ape tah. yana ingat nak upload video dia bersilat. cari punya cari, baru yana teringat ada dalam laptop ag 1. tak pe lah. tak de rezeki korang nak tengok adik teruna yana ni bersilat.

adus~penat. yana stop cni dulu ye. nak kasi hamster yana makan jap. tata




No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork