RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

20/09/2010

EID MUBARAK 2010

salam,semua !

fuhh ! berhabuk, bersawang blog yana. dekat sebulan gak tak update blog. nak menaip pon dah kekok. haha. sori sangat2. yana terlalu bz. huhu

takpe2. sebab nak lepas rindu kat blog ni, yana kan buat 3 entri. tapi, lagi 2 entri tu pas yana balik kuliah, boleh? hehe

entri kali ni cite pasal raya yana ritu.huhu. orang lain dah beh cite, yana baru nak buat cite. cian.. hehe. tahun ni yana tak banyak sangat gi jalan2 raya. kenapa? huhu. sebab yana demam. sob2. memang tak larat. ni pun batuk2 ag. uhuk2

okeh, meh tengok gambar2 kat bawah ni. kalau korang nak tengok banyak ag, pergi like fan page blog yana kat sidebar tu. hihi

family :-)

siblings :-)


cousins :-)

ok la. yana dah nak gi kelas ni. ada makmal pagi ni. nanti yana sambung ag k? tata...





1 comment:

  1. errm..yana..aku tgk kepala bju biru tu mcm ade sayap plk...rupenye payung..hahahhaaa

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork