RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

20/09/2010

SAYA DAH KAHWIN :-)

sila jangan tertipu ngan tajuk di atas sebab yana masih single and available. anda masih berpeluang mencuri hati yana. haha. poyo ! dilarang bercinta masa belajar ( ayat cover :-) )

maafla entri ni patut yana buat 2 minggu lepas. tapi, baru berkesempatan. huhu. ni nak story la. pasal kawan2. raya ke-3 ritu, yang bertarikh keramat 12 September 2010, tamat sudah zaman bujang sorang kawan yana ni. name die Husni. die belajar kat Mesir course Medic. Husband die pun same.

sebenarnye, yana masih tak percaya ag die dah jadi isteri orang. haha. yela, rase cam baru je habis zaman kena kejar ngan warden masa sekolah dulu. 4 tahun tak jumpe husni. sedar2 yana dapat jemputan kahwin die kot FB. *sigh* . zaman teknologi. hii. duk rumah sambil baring pun boleh jemput g majlis kahwin. kalau dulu kena g satu satu rumah sebab nak kasi kad kahwin. cara ni pun jimat. tak payah print banyak2 kad kahwin. haha. dah dah. ape yang yana merapu ni. :-

kat bawah ni ade beberapa gambar. cam biasa, nak tengok banyak lagi, g fanpage blog yana. hii





notakaki ::
mak, nak kawen jugak !
huhu
tolong carikan calon untuk yana.
haha


No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork