RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

11/11/2010

AJAX FLOAT SHOUTBOX

lapar yang teramat. online sambil tunggu order makanan. nak kongsi tutorial. ramai yang tanye camne nak buat shoutbox cam yana. bile tekan je, kuar tengah- tengah blog. comei je. haha. tu name dia AJAX FLOAT shoutbox.

yana tak nak buat tutorial. bukan sebab malas. tapi, untuk yang ni memang yana tak reti nak tulis camne. silap. taipla. so, yana hanya mampu kasi link yang korang leh buat rujukan je.

klik name kat bawah ni :




kalau ade pape sal shoutbox tu, korang ley tanye yana or direct kat wan hazel.

selamat mencuba !

1 comment:

  1. dunia dh maju.. tu yg teknologi makin canggih.. yg penting pndai explore kn.. tq la sbb sudi share info..

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork