RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

30/11/2010

LINK BERPELANGI

meh cantikkan lagi link korang. contoh cam kat post title yana tu. kalau korang letak je arrow kat sini mesti lip lap lip lap.

korang copy je code kat atas tu. then, korang wat procedure biasa.

design > page element > add a gadget >add html / java

pastu korang paste je code tu. save !

senang kan?

selamat mencuba !







5 comments:

  1. weh..letak kat ner?? cm nk try jekk...

    ReplyDelete
  2. akak....mana link dye...xda pun....plis reply...neeed ur help...

    ReplyDelete
  3. ain, ko wat cam ko nak letak gadget kat sidebar..

    ana : maksud ana? link ape? tak faham

    ReplyDelete
  4. syst , bole ajar tak amcm nak wt tab cm syst tuh ?
    saya da ad page cuma tea pndai nak wt tab cm syst .
    tenkiu
    (:

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork