RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

13/11/2010

PEREMPUAN DAN KERETA

ecelli ni cerita yang dah bau masam. belum basi lagi ye. ni cerita pas exam elektronik ri tu. bertarikh 8 nov ye. ni kisah 5 dara pingitan yang happy bagai naik Atos kepunyaan Acepa ye. mase tu bukan main lagi bising. excited sebab dah beh 1 paper killer katekan. haha. tetibe rase cam kete tu makin memberat. ouh tidak. mase kat blok dah tau. haha

dah name pompuan. leh kire ngan jari je yang tau lebih mendalam sal kete. dapat kat orang cam kami yang hanya tau bawak je, memang haru la. haha. tayar kempis pun mau di pam workshop ye. make kami ber-5 pun pergi mengepam. setelah digodek2 oleh abang mekanik, rupenye ade paku kat tayar kete acepa. haha. so, kena tampal la jawabnya.

jom layan gambar-gambar yang sempat kitorang snap. ( dira tiada dalam gambar sebab die yang snap ye.)

























pas setel semua, kitorang pun g memenuhkan perut yang kosong kat Restoran Pak Ali. :-)


4 comments:

  1. adui...tukar tayar kereta pun susah ke??huhuh
    disebabkan anda wanita2...takpe dimaafkan :P

    ReplyDelete
  2. erm...~
    jarang kan tgk wanita pndai baiki kereta diorang sendiri. (:
    mungkin ni kot kelebihan kaum adam.. hehehe

    ReplyDelete
  3. jrg tgk pompuan boleh baiki knderaan dorang sendiri (:
    mungkin ni kot kelebihan kaum adam..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ppuan ne larat nk tukar tayar sndri ..ngee

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork