RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

30/12/2010

KERANAMU..KELAPA..

bola sane sini..skang kat FB rata2 duk cakap sal Fahmi. hehe.. abeh jeles awek die.. aku sorang je kot duk post safee sali..tak mau aku berebut.. haha

dah dah. lame aku tak update blog. ni nak story sal kat umah time cuti ritu. sal adik bongsu aku. tajuk pon dah buat aku gelak kot. mase tu hujan renyai-renyai. abah lak keje. mak nak santan kelapa. nak wat pe tah. lupe dah. nak harapkan kakak die yang 2 orang ni.. ape la sangat kudrat pompuan. haha.


haha. siap tertonggeng gitu.. ngan pisaunye.. kelapa sebiji je..tp, nak kopek kat sejam..siap aku tolong ag.. haha..haa~ sape yang rase nak amik adik aku jadi adik ipar, bolehla isi borang ye.. terhad..haha.. kalau mak aku bace mau kena parang..huahaha


No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork