RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

14/08/2010

HAPPY BIRTHDAY, ABAH !

PERHATIAN :

hari ni dah 14 OGOS 2010. jam 4.45 am. baru je pas sahur. sila jangan tengok tarikh di atas kerana itu salah ~




happy birthday to u...
happy birthday to u...
happy birthday to Abah...
happy birthday to u...

( sila tepuk tangan ~ pap pap pap )

entri ni khas untuk abah yana sempena hari lahir abah yang ke 46. muda lagi, ok?
blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

along sayang abah ~ selamat hari lahir, abah ..


dulu along selalu tanya abah, abah nak hadiah ape masa birthday abah ? abah senyum dan jawab, abah nak anak yang solehah. lantas along bangun dan cium pipi abah. along peluk abah. kejap~

hari ni, along sambut birthday abah dari jauh. along tak mampu nak beli hadiah mahal- mahal untuk abah. along mampu buat kad je untuk abah. tu pun tak cantik. tapi, abah tak kisah. abah faham along masih belajar lagi. malah, abah tegah along dari beli hadiah. tadi mase along call abah, abah pesan suruh along belajar bersungguh- sungguh. abah cakap, abah sayang along~

abah, along janji along takkan nakal- nakal n degil- degil lagi. along akan tunaikan segala impian abah. along kan jaga adik- adik. ALONG SAYANG ABAH SANGAT - SANGAT ~


notakaki ::

yana ni anak abah.
perangai same cam abah yana.

02/08/2010

Adik Saya Pakwe Saya

selamat petang,semua~

kali ni yana bersemangat sangat nak tulis entri pasal adik bongsu yana yang ensem ni. the only anak teruna haa.

pernah tak korang dikenakan oleh adik sendiri? tipu kalau tak pernah. haha. just for fun,k? yana pun pernah kena. tapi, kena usik la. depan- depan mak ayah yana masa makan. nak tau apa adik bongsu yana usik? meh nak cite~

atas ni gambar adik yana. nama dia nazmi. the one dat i love. ni la pakwe yana ok? haha. plus minus bodyguard yana. teringat lak masa cuti sem hari tu. banyak sangat kenduri kawen kat umah yana. sampai tak ter'pergi' lak.huhu. mase otw dalam kete nak gi kenduri tu, adik yana bersungut. " mak, asyik kita je g kenduri orang, bile lagi orang nak datang umah kite". ok, mase tu mata dia duk jeling- jeling saya.

adik ! along sekeh kang. mak ngan abah gelak je. terus mak jawab, tanya along. OMG ! mom, along tak ade calon lagi. hoho.

adik yana ni banyak persamaan ngan yana. tapi, ada jugak yang beza. adik yana kalau kat sekolah memang tumbuh gelung putih bak bidadari la kat kepala dia. haha. balik rumah samseng gile. biasanya dia samseng ngan angah je la. berani mau samseng ngan along. tak kasi main game Red Alert kat laptop baru tau. haha


atas ni gambar die ngan kawan die mase buat persembahan silat untuk launching ape tah. yana ingat nak upload video dia bersilat. cari punya cari, baru yana teringat ada dalam laptop ag 1. tak pe lah. tak de rezeki korang nak tengok adik teruna yana ni bersilat.

adus~penat. yana stop cni dulu ye. nak kasi hamster yana makan jap. tata




 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork