RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

20/09/2010

Dapat 2 buffered earnings (BE)

ni entri ke-3 yana untuk ari ni. erk~ sangat rakus meng-update blog. haha. entri ni memang entri yang paling yana excited nak tulis. biar ah nampak jakun pon. tak kisah. nak cite gak. hehe
memang lama yana tak bukak nuffnang yana. internet slow sangat. tu la, sape suh UTM tak pakai streamyx. amboi ! orang kasi betis, die nak paha lak. haha. hari tu mase kat umah, yana online jap. nak update gambar raye la. kejap je pon. yana check la nuffnang jap.
fuyooo ! terbeliak biji mata. nasib baik tak tersembul. haha. hyperbola tol. punyalah selama ni yana jeles tengok blogger lain duk cite dapat BE ( kantoi sudah ), haa.. sekali check, 2 sekaligus yana dapat. haha. memang melompat gak. hehe



haa, tengok kat atas yana dapat BE ape. hihi. terimas, CELCOM ! love you ~hiii.. tak sia- sia yana guna celcom. berbaloi- baloi...
okep. sampai sini je. t ade mase, yana update ag. yana nak g tengok cite Epilog Syurga Cinta jap. jom jom !

SAYA DAH KAHWIN :-)

sila jangan tertipu ngan tajuk di atas sebab yana masih single and available. anda masih berpeluang mencuri hati yana. haha. poyo ! dilarang bercinta masa belajar ( ayat cover :-) )

maafla entri ni patut yana buat 2 minggu lepas. tapi, baru berkesempatan. huhu. ni nak story la. pasal kawan2. raya ke-3 ritu, yang bertarikh keramat 12 September 2010, tamat sudah zaman bujang sorang kawan yana ni. name die Husni. die belajar kat Mesir course Medic. Husband die pun same.

sebenarnye, yana masih tak percaya ag die dah jadi isteri orang. haha. yela, rase cam baru je habis zaman kena kejar ngan warden masa sekolah dulu. 4 tahun tak jumpe husni. sedar2 yana dapat jemputan kahwin die kot FB. *sigh* . zaman teknologi. hii. duk rumah sambil baring pun boleh jemput g majlis kahwin. kalau dulu kena g satu satu rumah sebab nak kasi kad kahwin. cara ni pun jimat. tak payah print banyak2 kad kahwin. haha. dah dah. ape yang yana merapu ni. :-

kat bawah ni ade beberapa gambar. cam biasa, nak tengok banyak lagi, g fanpage blog yana. hii





notakaki ::
mak, nak kawen jugak !
huhu
tolong carikan calon untuk yana.
haha


EID MUBARAK 2010

salam,semua !

fuhh ! berhabuk, bersawang blog yana. dekat sebulan gak tak update blog. nak menaip pon dah kekok. haha. sori sangat2. yana terlalu bz. huhu

takpe2. sebab nak lepas rindu kat blog ni, yana kan buat 3 entri. tapi, lagi 2 entri tu pas yana balik kuliah, boleh? hehe

entri kali ni cite pasal raya yana ritu.huhu. orang lain dah beh cite, yana baru nak buat cite. cian.. hehe. tahun ni yana tak banyak sangat gi jalan2 raya. kenapa? huhu. sebab yana demam. sob2. memang tak larat. ni pun batuk2 ag. uhuk2

okeh, meh tengok gambar2 kat bawah ni. kalau korang nak tengok banyak ag, pergi like fan page blog yana kat sidebar tu. hihi

family :-)

siblings :-)


cousins :-)

ok la. yana dah nak gi kelas ni. ada makmal pagi ni. nanti yana sambung ag k? tata...





 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork