RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

21/10/2010

TERIMA KASIH, NUFFNANG !

balik test semalam terus tido. kepala sakit. badan lembik. bangun je dah kul 9. subuh ter'burn'. adoi. kelas konpem la tak pergi. ni pun sakit lagi kepala. macam-macam berlaku semalam. dahla mamat sengal tu cari pasal lagi ngan aku. nyesal couple ngan die dulu. marah yang teramat, aku buang semua barang yang dia kasi. puas.

erh. cite sedih lagi. tak. tukar pulak cite hepi.~ngee.sengal ko yana. dah macam orang tak betol tadi. semalam dah excited tengok 1 iklan kat blog yana. nape la selalu muncul. hii. ha.. baru check. hoooreyyy !! dapat BE lagi. hehe

terima kasih NOKIA C3 LB. wooo. cantik ma model ni. pink gitu. nak ! ade sesaper nak kasi kat yana tak ? hehe


en. Nokia C3..eh,silap2..miss Nokia C3, nanti duk lame2 tau kat blog yana. suke tengok enpon pink. ngeh~ kalau boleh, yana nak 1 miss Nokia C3. boleh? bolehla...hiii



11/10/2010

DAPAT BE LAGI ~

rindunya kat en.bilog. 3 hari sudah tak jenguk. meh nak peluk ketat-ketat. xoxo.haha

sekarang jam 5.20 pagi. awal tak yana bangun? haha.jangan terpedaya. yana bangun awal setelah tidur mati selama 8 jam. lepas maghrib je terus terbungkang terlentang atas katil. bangun je tengok ade 10 missed call. erk~ bahana penat terlampau. tido tak hengat dunia. cet~

bangun je tido check blog. uit, yana terpandang benda yang menarik.ahaks~ ada 1 iklan yang memang melekat sejak last day yana ber'blog' hari tu. haa. iklan tu adalah iklan Nokia N8 seperti gambar di bawah.





yana pun terus log in nuffnang. hoorey ! dapat BE lagi. ok yang ni BE ke 4. thanks,nokia sebab bagi kepercayaan kat yana.yeah! nanti duk lama- lama ye kat blog yana. hehe. nanti yana nak survey la Nokia N8 ni. cam smart je. bentuk macam PDA. kan kan?

nanti yana nak update sal program yang yana join hari tu. tata ~




05/10/2010

BE ke- 3 :-)

fuh~ akhirnye dapat gak aku nak hupedate blog aku ni. hari ni aku nak buat 2 entri. kalo korang xnak bace, jangan bace. tapi, tolong klik nuff aku ye. haha. aku mintak maap sesangat le sebab tak balas jejak2 korang. siyes, aku bz sangat2.
tengahari tadi aku check nuffnang..mula- mula sedih, pastu gembira. haha. kenapa? sedih sebab BE yana yang hari tu dua-dua dah jadi meter earning. sob3. tapi, yang hepinye, yana dapat BE lagi.



terima kasih, DIGI ! sayang kamu ketat-ketat. mmuahhxx ! nanti BE yang ni kasi lame-lame kat blog yana ea. suke sangat tengok ade iklan kat blog. nampak meriah je, uoll~
 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork