RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

01/01/2011

REUNION EX-5N MRSM KT 2006

mase zaman sekolah dulu bukan main lagi nak beh cepat nak masuk u nak kawen. haha. over pulak. yela, fikir camtu sebab penat duk main kejar-kejar ngan warden. waktu prep kena punctual. kalau tak kena denda. haha. memang sweet la zaman nakal-nakal dulu.

tapi, dah 5 tahun zaman tu berlalu. sekarang semua dah besar panjang. ade yang dah kawen dah ade anak pon. bila imbas balik semua kenangan tu memang gelak besar. zaman tak matang. tengah nak kenal dunia katakan. dah masuk u ni, memang rase rindu sangat-sangat ngan kawan-kawan zaman sekolah dulu. huhu

24 Disember hari tu, Alhamdulillah kitorang sempat wat reunion kecik untuk dak kelas yana mase Form 5 dulu. tapi tak semua la yang datang. masing-masing sibuk. ni pun buat last minute. memang bisinglah mase jumpa. macam-macam cerita keluar. haha. reunion tu kitorang wat kat umah tehah. dari pagi sampai petang. memang best.

jom layan gambar kitorang~















notakaki ::

insyaAllah cuti sem bulan 5 nanti
planning nak wat reunion besar
untuk 1 batch lak.. :)




4 comments:

  1. owh yana ex mrsm kt ek???
    azmi budak jeli

    ReplyDelete
  2. hey yana :) header u cute sngat ! haha.

    ReplyDelete
  3. shera : kenal eh?
    azmi : hihi...
    iema : thanks,dear ...:)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork