RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

16/07/2011

SELAMAT DATANG CEO !


orait, tinggal ag seminggu nak habis praktikal. hee.. xsabau nau..

ni yana nak cite pasal CEO datang kat tempat LI yana ritu. CEO FELDA Holding la. 

sebulan sebelum CEO tu datang, kitorang dah macam pekerja kontrak. mane tak nye. kena cat mesin, dinding, jalan. macam2 lagi lah. bkn pekerja je yang kena wat, dak2 praktikal pon kena. haha. setiap kali balik rumah pas habis kerja, muka mesti comot sebab kena cat. tapi, best la. enjoy ! haha

CEO datang 8 Julai 2011. fuhh ~ memang gempak habis lah. macam buat kenduri kawen lak. ade lemang, durian, pulut sotong, rendang, nasi dagang, macam2 lagi lah.

serius, aku rase cam beruntung gile. mase ni lah nak kenal orang2 kuat FELDA. hee. tak sia2 kitorang mengotorkan tangan ngan cat.

habis je lawatan CEO, pengurus kasi kitorang kupon RM 20 sorang untuk 4 hari. kupon makanan la. haha. jimat dah kat situ. duit elaun langsung tak guna ag. hehe




ni gambar mase time mekap. haha. mekap la sangat,kan?


ni time hidang makanan kat vip. mase ni CEO ngah meeting. sempat gak la aku rembat lemang 3 potong. haha
pas je CEO balik, kitorang terus melantak. kih kih



mase ni ngah tunggu nak bagi topi keselamatan kat CEO sebab diorang nak masuk kilang. melawat la katakan. haha




ni la pengalaman paling best ~ hee



2 comments:

  1. ceo tu nama dia khadiron ke?

    ReplyDelete
  2. erm. ramai. tapi, yang kepala die name dato' sabri ahmad. :)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork