RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

29/11/2011

. 2 hari yang indah bersamamu :)



fuh, dah bersawang blog ni. lame sangat tak update. blog ag 1 pon same. hiii. sekarang mood yana ngah feeling2 sedih selepas 2 hari bergembira. hoho

hari sabtu ritu, dal kul 8.30 malam lebih2 gitu ah, incik hubby selamat sampai kat UTM Skudai. hehe. tp, aku takleh g ambik die kat bus stand. aku ade group discussion kul 9 mlm untuk presentation khamis ni. huhu. so, ade kawan die yang amikkan. die g bilik kawan die, mandi2, rehat jap, then die g beli makanan. pastu terus datang kat aku. hehe. tengok aku wat keje.tapi, mase tu aku dah siap wat keje pon. aku pon makan2 ngan die. lepak2 jap. dalam kul 2 lebih, balik bilik. tidooo ! hehe

esoknye, hari ahad la. kitorang kuar jenjalan g angsana. dalam kul 11.30 pagi. sampai je perut berbunyi. pekena mee rebus Hj.Wahid lu. sedappppp !! hehe.. pastu pusing2 dalam angsana. konon nak cari cincin kapel la kan. tapi..adeh. takde yang berkenan di hati. so,malasla nak beli. t beli cincin tunang terus je la. hehe

dah puas merayau dalam angsana,kitorang g makan tutti frutti kat sutera Mall. sedap oh. tapi,mahal kot. so, kitorang share la 1 cup 2 org. tu pon dah lebih dari cukup. hehe. ala. romantik sikit bile share. hehe. tapi, menyesal tak pakai jersi mesia. sebab, hari tu hari last tutti frutti wat diskaun 50% untuk mereka yang pakai jersi mesia. untuk 2nd cup kot. tak ingat dah. huhu. pas makan tutti frutti, kitorang pusing2 g sutera mall jap. then, balik tu g jusco. incik hubby la nak sangat g jusco. hehe. sempat la jugak aku beli secret recipe 1 slice. lalalala. pastu singgah jap kat pasar. die nak beli cendawan goreng. n terjumpe la aiman,faisal & fadzli. si aiman tegur incik hubby cam die dah lame kenal jek. hahaha

pastu terus balik UTM. malamnye ade bola. mesia lawan bahrain. die nak tengok bola. aku lak taknak. so, aku g kat azah. wat keje kat situ. sebelum tu die dah belikan nasi kerabu kat k9. kitorang makan same2 kat azah. hehe.. pas siap makan, borak2 jap, die g tengok bola ngan kawan2 die. risau gak die tinggal aku sorang2. tak berhenti mesej. habis je bola, terus die datang teman aku. hehe. kul 12 tu mata dah ngantok. die hantar aku balik blok. die pon balik bilik kawan die.

then, tadi kitorang kuar g giant tengok wayang. mula2 aku nak tengok aku bukan tomboy. pastu die ckap nak tengok puss in boot. aku setuju jela. bosan gak cite tu mula2. siap tertido ag. lame2 jadi best. kelakar seh. haha. habis tengok wayang, kitorang balik. huhu. die nak ciap2 nak balik Klang. bus die kul 4.45. sedih sangat mase nak hantar die naik bus tu. tapi, aku tahan diri aku dari nangis. aku taknak die sedih gak. die takley tengok aku nanges. yang paling sweet, die kasi sweater die kat aku, aku kasi sweater aku kat die. hehe.




walaupon 2 hari je jumpe die, tu pon dah buat aku gembira sangat2 sebab die sanggup datang dari jauh semata- mata nak jumpe aku. b, terima kasih. qaseh sayang b sangat-sangat. :)


ape name tah. yang mesia punye. ala, yang bile orang tengok bola die angkat bemda ni. cam pashmina tu. hehe


 sweater incik hubby :)






No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork