RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

02/11/2011

. Khairul Fahmi bikin kontroversi lagi



tak habis-habis dengan kontroversi mamat sorang nih. sejak putus tunang makin menjadi-jadi. setiap kali wartawan tanye,ade je jawapan nak lari dari kontroversi. kalau prestasi makin ok tak pe gak. ni aku tengok makin merudum je prestasi die.

kontroversi ape pulak kali ni ye? mestilah tak lari dari 'adik angkat kesayangan' die tu. si Dalia Teck tu. aku pelik tol ngan mamat nih. dah dapat yang comel,sopan. ko g cari gak yang miskin tak cukup kain. ape, ko sanggup eh nak pikul dosa die bile dah kawen nanti? dressing bukan main dahsyat lagi si dalia teck ni. tak pernah aku tengok die tutup paha gebuss die tuh. t naik kurap baru die tutup kot.




kali ni pasal kontroversi die g parti birthday kawan si dalia teck kat restoran itali. siap ade minuman keras gtu. tp,die cakap, die pergi je. takde nak minum arak tu. wallahuallam~ tak tau la betol ke tak. tu urusan die dengan Allah. nak tau lebih lanjut,klik SINI.



cukup-cukuplah timbulkan kontroversi. ingat family kat umah tu. anda tu public figure. jadi perhatian orang. kan tak aman hidup ko kalau duk kena sumpah seranah dek masyarakat je.



1 comment:

  1. pemain bola pon leh glamour cmni kan...
    aishhh....
    btw cite die kuar paper metro hri ni :)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork