RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

29/12/2011

. CEPAT TUKAT SHOUTBOX KORANG !!!

ag 3 hari nak masuk tahun 2012. aku baru je siapkan list target untuk tahun 2012. korang semua dah buat ke? haa ~ buat tau. jangan tak buat. hee ~

okeh, baru2 ni duk heboh sal shoutmix start new year nanti dah kena bayar ,kan? no free service ok? masuk jamban pon kena bayar ~ hahaha. tapi, aku tengok ramai lagi yang still gune shoutmix tu. ala..yang macam gambar kat bawah ni. ni dari blog lame aku. hehe. t aku delete ~





kalo korang tak percaya kena bayar, atas shoutmix tu ade tulis important notice. klik ah situ. takpon, klik sini. nanti kuar yang macam kat bawah ni.




so, ape lagi. jom tukar pakai cbox. klik sini ---- >  CBOX

7 comments:

  1. kalau tak remove dia,kena charge ka?or dia akan just stop service?

    ReplyDelete
  2. sy tak pasti kalo tak remove jadi cmne..
    tp, rasenye kalo tak bayar xleh gune..
    better check email :)
    mesti nanti die kan hantar email

    ReplyDelete
  3. tq for info..
    sy dh tukar ke cbox
    :)

    ReplyDelete
  4. alaaa....mmg siez ke kne tukar....pening btul la...

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork