RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

08/12/2011

. JOM TAMBAH FOLLOWER

 


aha~ seminggu tak update blog. busy sangat. minggu ni ade 2 test. huhu. so, tadi aku blogwalking la ke blog blogger lain. jalan2 bace entri, & follow. hehe. then, aku terjumpe 1 segmen. macam best je. hehe. dah lame tak join segmen nih. segmen ni, dari blog cik LULU. <----- klik 

jom kite follow-memollow. hehe. tinggalkan link korang bile korang dah follow blog aku eh :)
ni syarat2 cik LULU :)

  1. Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"
  2. Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan
  3. Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni
  4. Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..

7 comments:

  1. join..meh la lawat blog kita..dan join seklai tw..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari segment sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
    ---->>http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
    jom ke blog syieda...



    salam kenalan
    Syieda™

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow sini dari segmen yang sama . . .


    feel free to visit me at http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. t0ink t0ink..
    foloooooo..
    dari segmen yg sama!

    XOXO,
    Lebly

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork