RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

19/01/2012

. Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing



 okeh,kali ni aku nak join segmen si comel cik ELIA nih. dah lame tertunggu2 cik elia buat segmen. aih ~ peminat elia. suke ngan style die. look sooooo soft ~


kenapa korang kena lawat blog yana?

nak masuk bakul angkat sendiri aih ~
sini macam-macam ade. seperti yang kite maklum, blogger skrang ramai dikalangan remaja-remaja.ops. silap. readers la. so, major my entri khas untuk remaja. selami hati diorang.
dan blog saye juge ade sedikit tutorial untuk newbie.
sharing is caring kan?
dan blog saye ni jugak banyak tempat luah isi hati saye,pemikiran saya dan life saye.
care ni buat saya dapat ramai kawan dari kalangan blogger ! 
i love u all la !


elia, nak tanye 3 soalan ni :

1) suke tengok cara elia berfesyen. boleh tak kasi tips & tutorial dari pakai pashmina sampaila pilih baju ? hii ~

2) elia, boleh buat tutorial make up? sy tak reti make up le. wuwu

3 ) nak jadi kawan elia boleh ? hehe



okeh,korang ape tunggu lagi? jom joinnnn ~

JEJARIRUNCING    <---- klik kalo nak join 





15 comments:

  1. First of all thanks sebab sudi join segmen saya..

    jawapan utk soalan anda:
    1.tips and tutorials ek.. insyallah boleh dipertimbangkan.. tp style elia xcntk la. biase je..

    2. tutorial make up? alaa,, elia tak berapa yakin sebab skill yg ada kira tahap amatur je. tp kalau ada masa mungkin sy leh bg tips basic make up

    3. sureee bole ;))) *hug*

    ReplyDelete
  2. salam kenal ~~ BW dr segmen neh...
    done folow u :)

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yang samaa, dah follow blog ni :)

    meh jenguk blog kite pulaa, follow kalau sudi ^^

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  4. HAI :)
    biha datangg blog awak :)
    amboi hati KASIH ;)
    blog yg cantik!
    SELAMAT BERBLOGGING :)
    http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  5. nice blog...blog walking...follow ur blog..follow blog sy juga yer... salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
    be our follower tooo....

    ReplyDelete
  7. singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  8. Hai awk!Datang dari segmen yg sama ni..nice your blog:))..kalau sudi jenguklah blog kita yerr:))
    http://disiniadaceritera.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html
    Thanks.

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari segmen sama..Salam kenal..dan folow..

    ReplyDelete
  10. simple blog..sukee ! dila follow sini..:P

    http://dieylashaza.blogspot.com/2012/01/segmen-jenjalan-bersama-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  11. hai....saya pun nak follow gak n harap awak dpt follow blog saya...

    http://nazzureen.blogspot.com

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  12. Dtg melawat dr blog c jejariruncing...gudluck,done following appreciate if follow me back.....:-)

    ReplyDelete
  13. Dtg melawat dr blog c jejariruncing...gudluck,done following appreciate if follow me back.....:-)

    ReplyDelete
  14. dari segment yg same....uik nyer header...!!blog pown cantik...adui2...jeles lah...hehehe...dah follow...sudi2 jengah sini lah yer?

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  15. jln2 dr BW jejari runcing..salam kenal

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork