RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

21/01/2012

. RUMOR SEMATA-MATA : AZEAN DIFITNAH

cehh !
aku bengang tol sape yang post kat FB tuh.
memang aku siat-siat kulit.
dahla twitter aku tak boleh bukak tetibe.
dat y aku letak tanda soal kat tajuk entri yang tadi.
sebab takde dengar dalam berita pon.
baru dapat tau dari kawan aku & baru dapat buke twitter.
kesian azean. aku dah trsebak tadi.
aku peminat setia die ok?
damn sape yang wat cite !
sape yang post kat fb tu, tolong remove !
aku pon nak remove !

Read More >>

1 comment:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork