RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

18/01/2012

. TUTORIAL : COMMENT BOX YANG CANTIK !

Assalamualaikum,readers !

tetibe rajin semacam aku buat tutorial kali nih. agaggaga ~ tape, sekarang ngah cuti sem, so pulun habis lepaskan rindu nak blogging ~ weee !

okeh, petang tadi aku buat tutorial GADGET TERAPUNG. pastu aku dapat feedback dari seseorang yang bernama ANIS. die mintak aku buat tutorial camne nak buat comment box macam aku. macam gambar di bawah ini :)





okeh, untuk comment box camni, aku tengok tutorial cik LIYANA LUNIA. (yinn).. sekarang ni die duk busy berTWITTER. haha. padahal aku duk RT die gak selalu. camne nak buat comment box ni, korang boleh klik link di bawah :



ouch ! selamat mencuba ! ^__^

jangan lupe tolong aku klik churp-churp eh. nak kawen cepat. elak maksiat ^__^

IPHONE 4S

2 comments:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork