RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

05/03/2012

. BERJIMBA DI HUJUNG MINGGU !

hye,peeps !

sangat lame yana tak update blog. ops ! ok, pasni dah takmau gune 'aku' atas sebab tertentu. takpe, yana nampak lembut sikit kan? hiii ~

ni story weekend ritu . hii ~ weekend yang penuh dengan enjoy ! serius yana terlampau happy. kenapa? sebab dapat jumpe kawan-kawan zaman matrik dulu. mula-mula yana plan nak jumpe mirah je. sebab die balik JB. tapi tak sangka jumpe nub, juki ngan mat. ok,kalau juki selalu la jumpe. mat selalu gak terserempak. sebab 1 fakulti. ngan nub nih. haish ~ lame gileeee tak jumpe !

jumpe ngan nub pon secara kebetulan. kesnye, yana baik ngan wani, kawan mizah.mizah budak kelab yana. pastu hari tu ajak wani pergi makan tutti frutti kat jusco taman u. yana post la kat wall FB wani. tetibe mat nub ni komen jugak. ok, yana pon ajak la die. rupe2nye diorang dah kenalllll ! haha. mase lepak ngan nub nih, habis kuar cite zaman matrik. ops ~ biarlah rahsia..



nyum-nyum. sedap oh. ade less 20% ritu. hehe


yana & wani :)


ngan nub ! soalan cepu mas : nub, ko ade ape2 ke ngan wani? haha
i like !


pastu hari ahad lak, pergi jumpe mirah. dah hari sabtu tak dapat. huhu. rindu gile kat mirah ! mirah datang amek aku, pastu kitorang g pusing-pusing angsana. baik dari angsana, pergi amek zuki n lepak kat tasik UTM. mat pon ade sekali. nub je tak de sebab konon nak main bola. tapi bola cancel. padan muka ! haha


me with mirah :)



yang tutup muka tu, mat. yang sorang lagi tu, juki.


pas mirah balik je, aku terus upload gambar2 kat fb. pastu wani ajak makan & kuar. ok, malam tu kuar lagi ngan nub n juki. g bazar JB @ pasar karat. have fun ! hiii ~


p/s : jangan lupe klik churp2 :)



1 comment:

  1. dunia ni punya kecik.
    macam ubat pensil picit.

    ini member afee kan?

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork