RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

05/04/2012

. BLOUSE CANTIK - CANTIK !!

Assalamualaikum,peeps !

dah lunch? kalau belum,bolehla berbuat demikian ye. hehe. nanti gastrik ^___^

bagi sesiapa yang berminat nak beli blouse yang yana jual, boleh PM yana kat FB. segala update baju akan dibuat kat page ni --->   FAULIYA STOREs COLLECTION


nak tengok blouse yang lawa-lawa tu,boleh klik kat bawah ni. limited size tau. dah tak banyak tinggal :)




2 comments:

  1. sEMOGA TERUS BERJAYA DLM BIDANG PERNIAGAAN NIH...ANGGAPLAH SEGALA CABARAN TU SATU DUGGAN TUK TERUS BERJAYA...



    Lelaki Kacak Minta pertolongan rakan blogger tuk support saya di sini, terutamanya dlm G+ dan drop komen...terima kasih.

    ReplyDelete
  2. cantik2 la blouse tuh :)

    meh baca entri terbaru :

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/piano-oh-piano.html

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork