RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

25/04/2012

. CAPTURE YOUR LIFE !

hye,peeps !

sekarang ni musim kawen kan? hehe. kawan-kawan yana pon ramai yang kawen bulan 5 & bulan 6 ni. tapi yana tak dapat datang. final exam kot mase tu. huhu.

bagi bakal-bakal pengantin yang masih lagi mencari photographer untuk wedding korang, tak payah fikir panjang. yana suggest korang contact terus NAHAM PHOTO. gambar-gambar diorang semua cantik2 ! yana tak tipu la. kawan yana, anas suhada model diorang. semua gambar yana suka. sampaikan yana suruh anas framekan gambar tu. hehe

kalau korang nak belajar cara-cara guna DSLR & ambik gambar pon bolehhh !! diorang ade buat bengkel untuk sape yang nak belajar amik gambar & teknik-teknik yang smart !



tak percaya ? korang tengok gambar bawah ni. nice kan? ni gambar yang paling yana suke. yana pernah ikut anas photoshoot untuk shawl ngn Naham Photo nih. diorang semua sporting. korang konpem tak kan gugup depan kamera. abang Harris, sorry ! pinjam gambar bawah ni yep. hehe





ape lagi yang korang tunggu ?  cepat2 visit website diorang kalau nak tau lebih banyak lagi detail.

klik sini --- >   NAHAM PHOTO



3 comments:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork