RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

24/04/2012

. Dinner kolej yang last =.=



hye,peeps !

what a busy weekend...hurmmm

pagi sabtu & ahad ade degre ++ ISO. huhu. takpe-takpe. dugaan final year student.

last sunday, kolej kediaman yana, kolej tuanku canselor organize 1 annual dinner. actually, yana tak nak join pon. nak rest je. tapi, ramai lak yang memujuk yana suh g. wuwu. then, yana post la kat fb, nak pergi ke tak. huhu. ade yang suh pergi. so, yana decide nak pergi. hehe. tapi, masalahnye, baju pulak. adeh. tak de baju yang menepati tema. tradisional + moden.

ngah duk godek-godek locker nak pakai baju ape, tetibe aina kawan yana chat kat fb. die tanye nak pinjam baju kebaya die tak ? wah ! siap die offer ag. hehe. thanks aina untuk baju yang cun tuh :) n thanks jugak sebab solekkan yana. hehe. siap nk booking aina jadi mak andam mase tunang ag :)  kalo korang nak tau, aina ni 1 course ngan aku. n die dapat award olahragawati kolej mase dinner tu. good joob,dear !

korang boleh pergi blog aina. klik sini.


yana pergi dinner tu under club yana. hehe. jom tengok gambar. tak banyak sangat gambar. yana tak tau la kenapa, mood bergambar makin kurang sekarang. wuwu. tengok je la ye . :)




ANUGERAH BINTANG CANSELOR 2011 (ABC 11)


dapat kipas. hehe


with aini comel :)





with mar syg :)





with fatin yang duk depan bilik yana. hehe. budak manje. same je ngan pakwe die :)



with my adik :)  zdah


babad ( pengarah kelab SMART CAMP )


sweet 'ehem'.. mar & syamim :)


 my lil junior. dari kiri tudung pink :
nis,piqa,me,zana,aliaa
*aliaa,nape tutup mata? huhu *


pengerusi JKM kolej yana. adik paan. haha



 shoot corner :)



tu je gambar yang ade ngan yana. hehe. for the first time yana pakai contact lens :)





9 comments:

  1. wau..baju kaler kuning diraja

    ReplyDelete
  2. pinky : thanks :)
    b : die lg gemok. wekkk

    anas : i think im in love with kebaya. haha
    ieqa : hihi..thanks,sweety :)

    ReplyDelete
  3. alaaa....slendang tçbut..time tu dh lemas ngn slendang tu sbenaanyer..hihi..

    ReplyDelete
  4. alaa....slendang dh mlurut...dh rimas pkai slendang tu sbenanyer..hihi..

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork