RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

14/04/2012

. Setelah sekian lama...

Assalamualaikum w.b.t.

rasenye dah lame yana tak update blog. last update pon pasal bisnes tu.
bukan nak lupakan terus matlamat yana berblog.
dan bukan juga kerana jemu berblog.
yana tak pernah rase jemu berblog.
di sini hati kecil yana bersuara..

yana cuba untuk taip,buat entri baru.
last-last masuk dalam draft. ni pon yana taip kat notepad.
mood nak update blog kurang sikit sekarang.
kalau blog lame dulu, semua cerita nak update.
tapi sekarang tak lagi.
masa mematangkan yana.
bagi yana, tak perlu nak buka semua cerita.
yang buruk, biarlah yana simpan sendiri.
yang baik, insyaAllah yana tapis supaya korang tak meluat.
sebab ape yang kite tulis, itulah yang mengundang persepsi masyarakat kite.

pada yang sudi tinggal komen kat blog yana,
terima kasih sangat-sangat.
mane sempat yana balas.
yana masih lagi mencari idea untuk menulis.
if korang ade nak request ape-ape,
jangan malu jangan segan. tinggalkan komen.
kebanyakan ape yang yana tulis adalah suara hati orang-orang sekeliling yana.
mereka yang memberi idea.

ok lah. yana stop dulu k?

jangan jemu membaca :)


cinta,
yana ... ^__^

No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork