RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

26/05/2012

. Visit to Nilai, Negeri Sembilan



Assalamualaikum,peeps!

ingat nak update pagi tadi. tapi penat sangat. kul 11 pagi baru bangun. haha. meh nak cite trip g nilai. bukan g shopping ok? g industrial visit. haha

kitorang bertolak dari UTM kul 5 pagi. ade 2 buah bas. lecturer dah tunggu kat sane. memang tak tido la kan. kang tak bangun susah lak. haha. naik bus terus tido tak sedar diri.


muka kul 5 pagi. wuwu


kitorang sampai kat nilai dalam kul 9 lebih. sepatotnye sebelum kul 9. tapi dalam perjalanan hujan. tak bolehla laju sangat. kitorang pergi kilang transformer dulu. mase tu belum breakfast ag. tapi ade yg dah mkn mase berhenti solat subuh. sampai je kat EWT, diorang bagi briefing dulu. pusing2 kilang. pastu lunch kat EWT.


 kilang transformer (EWT)


dalam kul 12.30, kitorang g masjid. sebab dak laki nak solat jumaat. bagi yang cuti, g jenjalan kat Nilai 3 Square. hehe. yana tak shopping ok? pergi ICE ROOM je ! makan aiskrim yang di blend. wihuuu ! yana amik perasa stoberriiiiii !! sedap !


 yummy2 !!


pastu kul 3 kitorang pergi EPE. kilang Switchgear. sampai sane briefing dulu. pastu baru masuk kilang. kat sini best. sebab boleh try operate. haha.



kilang EPE.


then, kul 6 ptg kitorang bertolak balik UTM. huhu. kul 10 malam baru sampai. sampai je bilik, terus mandi n tidooooo !! haha. penat gile !




ni adalah industrial visit untuk subjek IVAT (high voltage Technologies). terima kasih, Dr. Muhridza sebab arrange visit ni untuk kitorang. enjoy  & dapat banyak knowlege :)



No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork