RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

20/06/2012

. Dulu tak suke..sekarang SUKE !





Asslamualaikum,peeps !

selamat pepagi buta. haha. dah habis segelas nescaffe yana teguk. mata terang benderang nih. haha. stop study jap. update blog duluuu ! haha

21hb june nih yana 3rd peiiipppperrrr ! paper power control. ni subjek elektif. awal-awal sem ritu yana tak suke sangat subjek ni. ase cam nak delete pastu tukar subjek elektif lain. tapi cam leceh. haha. so, yana teruskan jugak. hukhuk. then mase test 1, Alhamdulillah result ok. start dari tu la semangat nak belajar power control nih. sejak tu jugak jadi suke subjek ni. tapi selalu je ponteng kelassss. haha. kantoi.

dan tadi yana rase cam happy sebab yana boleh study sejam tanpa henti. haha. biasa setengah jam study dah meroyan buat benda lain :P

setakat ni je ye entri. nanti kite cite lagi. doakan yana dapat belajar n jawab exam dengan tenang and jayanya. amin.

jangan lupe klik link2 ni. ala..free jeee. takde virus. sekali sekala buat senaman jari ape salahnye. kan? :)





No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork