RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

28/06/2012

. Gaduh sikit tu biasala..




Assalamualaikum,peeps !

haish ~ dari semalam lagi sakit perut. senak. tak tau la kenapa. wuwu. sedih tau. tapi still nak update entri baru. hehe.

entri ni khas untuk korang yang in a relationship dan engaged cam yana nih. miahahaha !

korang korang, biasa tak gado ngan partner korang? haa. jangan tanye yana balik k? jawapan yana, hampir hari-hari. haha. sebab yana ni mudah panas baran. tapi, Alhamdulillah.. setakat ni antara kitorang tak pernah mintak putus bile clash.

korang, gaduh tu biasalah. asam garam adat bercinta. ye dok? ingat.. bile gaduh, salah seorang kena mengalah. jangan terlalu ego. maaf. mintak maaf. dan memaafkan tu penting.dan bile gaduh, stop contact dulu. kasi tenang dulu. bile dah ok, baru contact. jangan ungkit balik ape yang korang bertekak ok? nanti lagi teruk gaduh.

dan..untuk kamu..perempuan..bile gaduh, jangan rendahkan diri kamu. maksud, yana, jangan cakap kamu ni teruk, tak pandai amik hati pasangan kamu ke ape. sebab...lelaki tak suke orang yang die sayang cakap camtu. my partner sangat marah bile yana cakap yana teruk ke ape. sebab die akan rase yang die tak mampu buat yana bahagia.

heee~ pesan yana, bile gaduh, jangan senang-senang mintak putus or cakap nak putus ke ape. nanti kawen, gaduh sikit mintak cerai. nak camtu ke? bawak2 berbincangla yep :)

korang, jangan lupe klik link bawah ni ye :) ala.. free jeee. kalau nak yana klik link says korang, tinggalkan link kat komen ye :)






1 comment:

  1. hehe
    not in relationship..
    tp dlu slalu gak gaduh ngn ex..
    sampai satu masa, tpaksa break juga sb kitorang mmg da xda kesefahaman lansung..

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork