RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

23/06/2012

. Sila minum ni :)




Assalamualaikum,peeps !

selamat petangggg ! sori uolls ~ lame tak update. rase cam baru 2 hari. haha. busy2. konon la. isnin ni (25 Jun 2012) yana last paper. omoooo! sekejap je kan? pasni dah takde final. dah takde study ramai2 bergelimpangan dalam bilik cam dak2 kelas yana study dalam bilik azpa. ye dok,azpa? haha. and pasni takde dah hampir tiap2 hari pergi jusco taman u ngan azpa :P  takde dah aku ngan wani buat gile bawak toyol masuk dewan exam n takde dah nak tengok tangal dal penuh ngan dakwat pen pas habis jawab paper. :P

i miss that moments ! haha. dan yang paling ketara sem ni adalah yana minum nescaffe. omo omo. yana ni jenis tak minum nescaffe. tapi sebab sekarang yana sangat kuat tido and waktu malam je la otak yana aktif untuk setudy, yana terpaksa jugak minum nescaffe ni even yana tau nes tak elok coz banyak kafein tambah2 untuk orang yang ade migrain cam yana ni. huhu

punca yana kuat tido sebab yana cepat letih. padanla ngan muka. malas sangat nak bersenam. untuk mereka2 yang belom habis belajar lagi, rajinkanlah diri bersenam k? elak minum nes  ni. huhu. jangan jadi cam yana. 

doakan yana dapat belajar and jawab dengan tenang untuk last paper ni :)


mereka adalah kawan baik saya --->  HAEZAH , FATHIAH :)




4 comments:

  1. good luck for your last paper :)

    #sy follower yg ke 551 :)

    ReplyDelete
  2. x minum..
    senang migrain org ckp..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. minum...tapie tak migrain pun?huhu :)

    ReplyDelete
  4. sama laa ade migrain . but I still mnum nes coz I love it :)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork