RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

08/10/2012

. BLOG REVIEW | Goof Spot








Assalamualaikum.

tetibe yana rase nak review blog orang lak. aih. macam famous sangat blog haku ni nak meng'review' blog orang. hukhuk. biarlah. nak gak. ape salahnye kongsi ngan korang. an an? teheee ~

pasti ade dah sesetengah dari korang yang tau sal blog ni. Goof Spot. yana terjatuh hati kat blog ni pon mase ade sorang kawan yana share link blog ni kat FB. pasal mistake dalam shoot filem ombak rindu. haha. pas je dari tu, selalu gak yana bukak blog ni. terutama bile ngah tension.

bile bace je blog ni, mesti gelak sorang2. sebab ade shot yang langsung kite tak perasan, ade mistake, tapi goof spot ni gtau. haha. memang kelakar. tak caye? jom stalk blog goof spot nih.






1 comment:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork