RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

10/10/2012

. BLOG REVIEW | Kisah Si Merah Jambu








Assalamualaikum, peeps !

kali ni yana nak buat review blog lagi. yana baru je follow blog die ni. yana terjumpe blog die pon, sebab die tinggalkan jejak kat yana. ok, yana ni jenis susah nak follow blog orang kalau yana tak betol2 suke bace. huhu. sorry. yana bukan sombong. tp tu la. sebab yana cari blogger yang ikhlas berblog. bukan sekadar duit semata-mata. tp, kalau korang tinggalkan link, yana takkan miss visit blog korang n klik semua iklan korang :)

owner blog ni name die chah. umur 26 tahun. ok. yana kena panggil die kak chah :). cantik orangnye. hee..tp dah bertunang ok ? yana tertarik dengan entri2 die yang latest. sampai buat yana nanges. die masih lagi bersedih sebab kehilangan abang kesayangan die. mari kite sedekahkan al-Fatihah kat arwah abg die. al-Fatihah.

cara die luahkan ape yang die rase tu, memang betol2 menusuk hati yana. kak chah, bersabarlah. doakan yang terbaik untuk arwah. banyakkan bersedekah untuk arwah. semoga kak chah terus tabah. amin.

jom tengok blog die --->  Kisah Si Merah Jambu




5 comments:

  1. nak di review gak...haha..menggedik..tahniah yg direview..

    ReplyDelete
  2. Chenta Qaseh, terima kasih coz sudi singgah kat blog akak. Terima kasih juga beri kata2 semangat untuk akak. Apa yang akak tulis, apa yang akak luahkan dlm blog tu, memang ikhlas dari hati. Kadang2, bila akak sedih, akak tak tau nak share kat sapa. Dengan menaip kat blog akak tu, hati akak jadi tenang. Semoga akak terus tabah mengharungi liku2 kehidupan...:)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork