RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

11/10/2012

. JAGA-JAGA - Dato' Fazley ft Altimet




Assalamualaikum,peeps !

update blog sambil dengar lagu Dato' Fazley. goyang-goyang kepala. Yale yale yale yale. haa. tu je lirik yang yana ingat. hihi. yana ni peminat Dato' Fazley since die debut lagi. mase lagu Asmara tu. Asmara ini yang hanyutkan aku. ~~~ dan lagu karina. my favourite ! haish. lintang pukang taip entri. tangan duk menaip, telinga dengar lagu. otak terbelah dua. huhu

now yana ngah dengar lagu baru Dato' Fazley. Jaga-Jaga (Yale-Yale). feat Altimet. dah 3 kali yana replay. nak download lak jap ag. haish. bertuah kak azrene. heee. mesti hari2 dapat dengar Dato' Fazley nyanyi.

lagu Jaga-Jaga ni khas untuk anak muda zaman sekarang. terutama mereka yang ngah bercinta. dalam lagu ni berpesan, terutamanya pada anak gadis, jaga maruah. jangan serah semua. jaga-jaga. yana sarankan korang dengar lagu ni. haa. video die kat bawah ni. video ni, admin fanpage Dato' Fazley yang emel kat yana. ni yang full punye. meh-meh dengar. dengar nasihat dato' fazley nih. :)











3 comments:

  1. moden dan klasik...gabungan 2 genre lagu...hehe

    ReplyDelete
  2. haah. best. awk upload la video ni kat blog awk :)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork