RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

12/10/2012

. Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com




Assalamualaikum,peeps !

lame gile yana tak join GA kan? ni tetibe yana nak join lak. ni pon sebab FENDY tag yana. haa.. fendy ni pengomen tegar blog yana. haha. tengokla. konpem entri ni die komen gak. haha. ye dok, fendy ? heee. thanks ye awak sebab tag sy :)






GA ni dari Yana Yassin aka YY. korang boleh klik sini kalau nak join. banyak gile hadiah woooo...



yana nak cite sket pahit manis masam masin sepanjang 2 tahun yana ber-blogging nih.

kenangan manisnye bile ade orang suke blog yana, ramai follow, dapat ramai kawan.kalau korang nak tau, ade 2 orang BFF yana, yana kenal dari blog tau. heee. dan paling yana suke bile setiap entri yana ade orang komen. hehe

bile ade manis, mesti ade pahit kan? sebenarnye, ni blog kedua yana. yana lagi sayang blog first yana. tp blog tu terlupa password. so, yana buatla blog baru. bile dah 2 bulan buat blog baru, baru boleh bukak yang lame tu. tetibe try n error dapat. haha. tapi terpaksa tutup. atas sebab2 tertentu. then, blog yang ni pernah kena hacks. nasib baik entri lepas tak hilang. huhu. tu je yana nak kongsi :)


yana nak tag......

1) anas


3) miss Z





2 comments:

  1. komen lagi...thanx join...meriahkan lagi....good luck...ada tuah, bole menang..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 639 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork