RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

18/10/2012

. Saya suka...









Assalamualaikum,peeps !

kenyang perut suke hati. mata mula la mengantuk bagai. tapi mase ni la idea nak update blog mencurah-curah ke ladang gandum. haha

kali ni yana nak cite pasal kengkawan yana. lame nau tak cite sal kengkawan eh. pada sape-sape yang kenal yana, diorang kan tau, yana ade ramai sangat kawan. terlalu ramai sampaikan yana boleh lupa name kawan yana. haha. dan semua lapisan umur ade. al-maklumlah. budak talkative. hik hik. dan yana sangat suka berkawan.

tapi kan... tak semua kawan-kawan yana boleh go on. jujur tol yana ni. ade sesetengahnye, yana boleh borak-borak je. tak semua yang yana rase ok bile nak kuar jenjalan. antara semua kawan-kawan yana, yana paling suke keluar dengan anas. haha. sebab kepala otak kitorang dua-dua tingtong =.=

yana sangat suka.... macam semalam g pesta konvo. yana ajak intan dan anas. diorang masing-masing tak kenal. dan yana bersyukur sangat, diorang boleh go on. yana memang suka, kenalkan kawan-kawan yana antara satu sama lain. ( eh, ape ayat aku nih? pandai2 la korang faham sendiri. haha) macam yana kuar ngan kawan yana gak, kalo diorang bawak kawan diorang, yana pon kan sesuaikan diri yana ngan kawan2 diorang. kalau yana rase yana tak boleh go on, yana diamkan jela. tapi tak jadi rapat la pastu. :)

yana kalau boleh, nak semua kawan-kawan yana kenal antara satu sama lain. sebab.... yana nak, bile yana dah takde nanti, diorang kan sentiasa ingat yana. bile diorang jumpe antara satu sama lain, diorang kan cakap, " eh, ni kawan yana kan? " .dan yana harap diorang sentiasa doakan yana. amin. :)




2 comments:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork