RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

16/01/2013

.Pojie sangat sweet !



Assalamualaikum,olls !!






ok. gambar sekadar hiasan.mihmihmih. malam ni nak update pendek-pendek je. sebab tak larat sangat dah ni aih.

erm..erm...erm..semenjak 2 menjak 3 4 menjak ni, kecomelan pojie semakin terserlah. sweet sangat haa. maybe sebab dah nak kawen haa. hiiii. aku buat part time mengajar tusyen sementara dapat kerja tetap. iklan ! sape2 yang ade kerja kosong engineer, boleh gtau yana ye. hiiii.

so, tadi yana ade kelas. budak tahun 5. ngajo BM. dari kul 8.15 pm sampai 9.45 pm. pojie lak penat kemain haa. habis je ngajo, yana check wassup. nak tau die wassup ape kat yana? bace bawah ni :


" if i not pickup n reply your msg maybe i sleep
because i am so tired
i need rest to get energy to love u next day....
i love u "


haa.. tersenyum sorang-sorang yana bace. haha. sweet tau?? 


moga-moga ke'sweet' an ini berterusan. amin.

4 comments:

  1. memang sweet korunk..beruntungnyerr..hehe

    ReplyDelete
  2. Untung laaaaa....

    ReplyDelete
  3. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork