RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

28/05/2013

. we are close ^___^



Assalamualaikum,uollss !!

cuaca sangat-sangat panas hari ni.membahang.rasa cam nak duk dalam peti ais je.nasib baik tak muat. hikhik. semalam semalam lepas aku update pasal hari jubah,kan?hari ni dengan gembira nak update pasal aku detim ngan teeya. hiii

sape teeya?ok. die ni salah seorang peserta EXTRAVAGANZA 2010. mase tu aku jadi fasi.kira teeya ni adik fasi aku la. tapi bukan group aku. haha. kitorang selalu contact kat FB. pastu tukar2 num fon. and till now, we are very very close. heee



hari tu pada 14/5/2013 aku ada interview kat KL. aku tak tau nak stay mane. yela, kawan2 yang duk KL duk ngan family. segan seh. huhu. dan tetibe lak aku teringat teeya ni duk umah sewa. so, terus aku wassup teeya. dan dia sangat mengalu-alukan kedatangan aku. heee. tapi, aku tido satu malam jela. wuwu.sebab takley cuti lame2. aku kan mengajar :(

so, lepas je aku interview kitorang pon memanjangkan langkah naik LRT,monorel bagai pegi jenjalan. haha. dengan baju kurungnye.ayu gittewww.. gi jenjalan kat KLCC ngan times square. shopping le ! haha. tak lame pon. sebab dah penat. uhu. malamnye aku naik bas balik terengganu. sampai kul 4. 6.30 pagi dah gerak g sekolah. sejam setengah je aku tido. haha. lembik aku.

dannn.. aku tak sabar nak jumpa teeya lagi kat JB nanti ! heee. nanti kite jumpe k? :)

 


1 comment:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork