RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

20/06/2013

. My Engagement Day :)


Assalamualaikum,uollsss !!

sedar tak sedar, dah sebulan lebih aku jadi tunang pojie. cepatnye mase berlalu kan? kenkonon nak update hari tu. tapi mr.Lappy sakit. so, tangguhkan la.ni baru berkesempatan nak update. sekarang aku dah kat UTM. jadi RA lecturer aku. hee. kena rajin cari income le. nak beli ford fiesta. lalalala

entri kali ni takdelah aku nak potpetpotpet banyak sangat. JB jerebu teruk sekarang. aku lak antibodi tak berapa nak kuat. sekarang dah kena flu. so, tak berapa nak selesa nak taip pepanjag. taip sikit dah ssrrukk sssrrrukkk air hidung meleleh. haha. tak senonoh ! aku just kongsi gambar je la ye ngan korang. tak delah cantik sangat sebab aku takde official photographer. huhu. aku bertunang 18/5/2013. segala persiapan bagai mak yang setelkan sebab masa tu aku sibuk mengajar. hihi. terima kasih, mak abah adik angah ! ok, lets tengok gambauuu !!














p/s : tahniah kat semua kengkawan yang dah selamat jadi suami/isteri dan tunang orang. maafla, tak sempat nak pergi kenduri kendara bekwoh korang. ada komitmen lain. huhu. semoga berkat ke atas korang. ameen. :)


3 comments:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork