RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

10/03/2013

. Aku yang sekarang





Assalamualaikum,ollss!!

lame gile aku tak update blog kan? semangat dah beria nak update.tapi kekangan mase.now busy sangat nak siapkan review paper research lecturer ngan part time tutor tusyen.

life aku sekarang dah tak same cam dulu.dulu student.fikirnye nak enjoyyyy je memanjang.haha. takde duit kol mak.haha.cess. tapi sekarang dah tak. duit gaji setiap bulan kena pandai-pandai bahagi la kan.mane nak simpan,mane nak belanja. tambah-tambah persiapan untuk majlis nanti banyak nak guna duit. ehem2. hehe

sekarang baru aku rase ape yang mak abah rase. dah nampak peritnye nak dapatkan duit,pastu nak kena bahagikan lagi. yela, kalau tak,hujung bulan kebulur la. huhu. memang insaf tau. terfikir la jugak kan,kenapa la dulu-dulu aku boros sangat. kalau tak simpanan aku dah banyak sekarang. hurmm..

erm erm erm...sebab lame tak update blog,tak tau dah nak cite ape. ingat nak cite life as tutor.tapi nanti la kan. eh,aku dah tembam sekarang ! haha.so, pasni dah tak de yang kan panggil aku cekeding. hikhik. baju pon banyak yang dah tak padan -.-

ok la. dah maghrib ni. nak g mandi lak. t kite sambung ag eh. daaa


 


 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork