RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

25/01/2014

. Wedding Dira & Keon



Assalamualaikum, uolls !

sorry-sorry. kenkonon la kan nak update blog hari-hari. haha. puihh ! janji melayu betoi. busy pindah rumah plus tak berapa sihat sangat meh. jangan tanye dah ada isi ke belum. belum lagi. doakan tau. hehe :)

entri lepas aku dah cite pasal big day aku. kali ni nak cite pasal big day clazmates aku pulak. Dira & Keon pada 28/12/2013. dua-dua clazmate mase kat UTM dulu. kitorang pergi belah dira kat melaka. so,alang-alang pergi kenduri tu, honeymoon sekali la kan? jimatttt ! hahaha !

aku dan incik suami gerak dari Klang kul 12 malam. hari jumaat. pas die balik keje la. nasib baik dah booking hotel. jadi tak la kelam kelibut sangat. sampai kat hotel jam 2 pagi lebih gitu la. sampai je terus tido. penat mak aih. yang best hotel bebetol dekat ngan laut. memang kuat angin. haha ! aku dah lupa name hotel tu -.-

pagi esoknye, kitorang gerak g wedding dira dalam kul 11 lebih. sampai sane dekat kul 1 gak. tak sempat tengok dira ngan keon sanding. wuwu. mase tu ngah makan beradap haa. eh,lupa nak cakap, ade 2 pengantin tau. sorang lagi kakak Dira ngan husband dia. amaizing ! first time aku tengok 2 pengantin dalam 1 majlis. sangat-sangat meriah !

dan lagi lah bertambah meriah ngan bebudak claz aku yang datang merata tempat haa. dah kalau jumpe jadinya reunion la. bising la jawabnya. dah memang siap plan awal-awal.haha. tapi memandangkan aku ngan incik suami mood honeymoon, jadi tak berapa ikut plan diorang sangat. huhu. ikut suami jela. hihi


gorgeus ! dira sangat cantikkkkk !! keon, jaga dira bebaik tauuuuu


rasenye tengok gambar je korang dah boleh agak kitorang memang riuh sangat-sangat !.haha


kaum lelaki :)


pasangan pengantin :)


ni bakal pengantin. eh? silap. pengapit pengantin la. ain ngan anip. hehe.


ibal & wifey (Ecah)
ketua gerakan rombongan cik kiah. haha


bakal mommy & daddy
Mizi & wifey (Umi)


eh? pengantin yang baru seminggu. haha


ni antara gegel SEE2. kalau jumpe memang riuh sekampung. yang hujunggg sekaliii sebelah aku tu bakal pengantin :)


mase ni incik suami busy lepaking ngan bebudak boboiss. so, aku duduk je atas kerusi borak ngan wife kamal, zafirah :)


nasib baik aku balik lambat. haha. sempat gak jumpe BFF. Dal !! rindu amat kat kooo. hehe. kawan susah senang :)


Me & Dira :)


okeh. ni je gambar yang aku ade. 2 jam lebih menapak kat kenduri dira. haha. nak g sambung honeymoon makan angin kat Melaka pulak. next entry iols story wokeh? daaa




1 comment:

  1. Selamat pgntin bru.. hehe.. riuh skampung ek.. ^^

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork