RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

08/04/2014

. Seksi Ovari umphh umphh !


.Assalamualaikum.

walawehhhh ! lame gile aku tak update mr.belog ni. kikiki. sori korang, iols very busy hari tu menyiap sediakan untuk majlis bertandang. haa. hambek ko, dah 3 bulan kawen baru buat majlis bertandang. haha. kali ni baru berkesempatan nak update. ni pon sebab bosan taktau nak buat ape. suami kat sebelah tak layan bini. hukhuk. sibuk duk tengok bola T-Team lawan Selangor. pastu gelakkan bini sebab Selangor dah 1 gol. T__T

takpe takpe. iols penyokong teranung sejati. takkan berpaling. sob sob sob.

kite back pada topic hokkeh. layan kite merapu sampai ke sudah tak habes. kalau sape yang betol-betol rapat ngan aku dan biasa pergi umah aku mesti dah hapal perangai aku yang satu. perangai HANTU BUKU. paling teruk pon, tiap kali TERsinggah kat kedai buku, mesti keluar dari kedai TERbeli buku. haha. padahal kat umah ada lagi beberapa buah yang tak baca. perangai sangat haa.

punyelah dari sebelum kawen lagi aku nak buku seksi ovari ngan langit vanilla. ala, buku puisi yang pemes ames tu. puisi sempoi. dah kawen, baru dapat. haha. tapi buku seksi ovari je la. langit vanilla nanti dulu. buku-buku ni boleh beli dekat gerai LEGEND PRESS kat downtown mines. tak silap aku kat MPH ade kot buku lagit vanilla. tapi, pesen aku, kalau buku pemes gini aku nak yang ada tandatangan author die.haha



jadinye, gigih aku polo instagegham kak fazleena ni haa. komen la kat satu gambar die camne nak beli buku yang ade tandatangan die. tak malu betol aku nih. ade aku kesah? haha. so, die bagi no untuk di wassap yoyo ! aku zappp ! terus wassap. hehe. laju je bank in kat die haa.


taddaaaa !!! siap ade tandatangan gittewww !! next target, langit vanilla lak. nak tandatangan kak wany ardy lak. hewhew. pastu bibir ceri melati dari kak fazleena yang latestttt !

notakaki :

kak fazleena dah bertudung.jadinya keluaran buku seksi ovari pasni kan kulit lain. kulit baru, wajah baru die bertudung :)



No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork