RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

05/09/2014

. Beg untuk JEJAKA SADO

.Assalamualaikum.






selamat hari Jumaat ye. biasa time cenggini hakak-hakak surirumah dan habang-habang surarumah busy bersilat kat dapur. memerah keringat menyediakan menu yang diterima tekak pasangan. haha. tapi idok le bagi daku. shuben keje KL tak nyempat nak pecut balik rumah rasa masakan bini yang ohsem sebelum pergi berjemaah kat masjid haa. jadinya petang sikit baru masak. hahaha

sebab takdok apa nak dibuat, aku nak ngajok korang yang tak de keje tuh shopping beg lawo-lawo. lagi banyak korang beli lagi banyak diskaun haa. beg lelaki ada, beg gegurl pon ada. korang terus je klik link kat bawah ni ye :)



Instagram : @fauliyastore






No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork