RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

04/09/2014

. Bile Rindu Datang

.Assalamualaikum.



sebulan lebih incik belog terkepam.ampunnnn. mood blogging hilang.haha. semalam baru datang kerajinan nak blogging. tu pon lepas incik kekasih halal tegur dah lama tak nampak aku update blog. die bebel suruh update pasal kitorang travel.masalahnya gambar semua hilang sebab lappy iols tak mampu bertahan dah. sob sob. ini pon pakai lappy lain.

rindu nak blogging macam dulu. tapi tu la, memerlukan hati yang nekad. aku ni nak kata blogger tegar, tak de la jugak. tapi aku sayang blog. aku memang suka blogging. aku kenal ramai orang pon melalui blog. dan yang palinggggg kenangan, aku kenal kawan baik aku AFEE pon dari blog jugak. haa, kitorang rapat sampai die dah ada anak pon. anak die anak angkat aku. haha. sebab tu aku tempek gambar kitorang bertiga kat entri ni.

kire ni untuk comeback semangat blogging aku le. doakan aku gigih update blog hari-hari ye. nak chow jap. godek-godek gambar dalam enpon untuk letak kat blog. daaaa ~



No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork