RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

30/09/2014

Buat Photobook sendiri

.Assalamualaikum.

Semalam aku tido lewat. gigih buat kerja. jangan fikir bukan-bukan ye. gigih siapkan photobook untuk gambar-gambar photoshoot dengan Hykal dulu. gambar photoshoot dengan Afee masa kat UTM dulu pon tak buat lagi pohotobook. nanti ada offer lagi baru buat. haha

sooooo, aku nak story siket le pasal photobook ni. biasa kita dengar photobook Malaysia kan. aku tak pernah try lagi yang tu. aku pernah nak try, entah. macam leceh sikit yang tu. nanti aku try la. aku tak ingat dah macam mana aku boleh ter'TAHU' pasal PIXAJOY ni. masa tu diorang buat offer free photobook. bayar RM8 postage je. tapi yang mini punye la. kecik cinonet je la. tapi ok la. comel kot. harga asal dia RM79. memang tak le aku nak buat dengan harga asal. hahahaha!

atas ni gambar cover photobook tu. haha. abaikan kecomelan perut laki aku tu. bahagia kawen la katakan. puiii ! sekarang ni aku tengok Pixajoy macam banyak jugak buat offer. yang best nak buat photobook dengan diorang ni langsung tak menyusahkan. senang sangat. sampai aku pusing nak pilih backgroud effect semua nak letak dalam album. sebab semua syomel-syomel. guide diorang senang. korang meh le cuba yang pixajoy pula. klik banner kat bawah ni. haa, kang simpan dalam hadisk tetibe hadisk rosak jahanam macam aku ritu, habis hilang semua gambar kenangan program masa kat UTM dulu. sadis sangat. T___T






3 comments:

  1. Dah lama teringin nak buat, terima kasih sudi share..

    ReplyDelete
  2. Macam best je..thanks sharing...

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork