RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

23/09/2014

Cabaran 30 Hari : Day 18 - Siri TV Kegemaran

.Assalamualaikum.


kalau nak listkan satu-satu memang banyak. tapi..tapi.. jangan marah, tak banyak cite melayu yang aku minat. sebab semua lebih kurang. macam sekarang musim adaptasi novel. very da boring. tapi cite selamat pengantin madu best ! sebab tu memang realiti masa kini. kalau yang adaptasi novel tu, macam tak logik pon ada. haha

siri TV yang paling aku suka, reality TV korea, The Return of Superman. haha. aku paling terpaling amat suka part kembar tiga ngan kembar dua tuh. comel sangatttttt. kelakar pon ada. haha. banyak tips jaga anak kita boleh ambil dari reality TV ni. biasa aku download je. pastu tengok kat TV ngan hubby.












tengokla diorang ni, comel kan? tengok gelagat diorang boleh hilang semua stress. haha. korang boleh download kat youtube-kbs world TV





5 comments:

  1. I pon suke citer ni..comeyl je bapak2 jaga anak2..heheh

    ReplyDelete
  2. Macam best je kak. Sy x pernah tgk. Hehe

    ReplyDelete
  3. Akak jarang tengok tv..entry ni akak x bt pun..huhu..skip... Nak tgok you tube taip ape..best gak tgok baby sbb xada baby...

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork