RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

10/09/2014

Cabaran 30 Hari : Day 5 - 3 Perkara yg ingin dikatakan kepada EX

.Assalamualaikum.




pergh pergh perggggg ! walaweh, tajuk hari niiiiih ! mencengkam jiwa raga weh. mula-mula kena mintak ampun bebanyak ngan hubby gula hati intan payung penyejuk jiwa raga dulu. no hard feeling k cinta hati. muahx !

3 perkara yang aku nak katakan pada EX aku :

1- NOTHING
2- sama macam No.1
3- sama macam No.2

Haha ! perkara dah lepas usah dikenang. masing-masing dah ada life sendiri kan. aku bahagia dengan cinta hati aku, die dengan life die.kakaka ! lagipun tak perlu kata apa-apa, ada banyak perasaan yang nak dijaga. dedulu cinta monyet je haaa. aukkk ! 

by the way, hubby aku pernah jadi bekas kekasih aku jugak sebelum jadi tunang aku. haha ! tapi tak nak cakap 3 perkara di atas la kat dia. nak cakap ni je kat dia :



Untuk suami sayang,
terima kasih untuk sentiasa dengan qaseh.terima kasih sudi menjadi pencinta yang setia.terima kasih kerana jadi tempat qaseh bersandar bila down.terima kasih untuk cinta yang b bagi.sayang b lillahitaala.









No comments:

Post a Comment

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork