RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

15/09/2014

Lactacyd boleh tolong jaga Miss V

.Assalamualaikum.












entri ni khas untuk anak dara dan mak dara. abang dara ngan pak dara tolong tepi sikit. nak baca jugak pon boleh. untuk pengetahuan ke. uhuks.

tau apa tu miss V? tak tahu boleh google.

rasa tak selesa pada miss V boleh buat hari kita jadi kelam. badmood memanjang bagai PMS kemuncak. memang bikin periuk kuali semua terbang. haiya. nak berjalan pon rasa malas kan? yela, dah tak selesa. huhu

banyak faktor yang buat miss V rasa tak selesa. rasa tak selesa kalau dibiarkan takut ada kesan lain. pastu jadi kes lain pulak. jadi, amat penting untuk jaga miss V nih. banyak produk penjagaan miss V ni. tapi kebanyakan umum. takde ikut kesesuaian. macam pencuci muka, ade untuk kulit sensitif, ada untuk kulit bernanah. tapi produk miss V mesti tak de yang kursus.

ahaaa. ada satu produk yang ikut jenis miss V kite. nak tau korang punye miss V jenis ape? boleh check kat web nih. ----> LACTACYD






yang paling best, Lactacyd adakan contest siap bagi sample gitu. hadiah dia menarik. RM30 000. wuhuuuu. sape tak nak,kan? jadi aku mencuba nasib la kan. aku sangat memerlukan vote dari korang. satu hari, sorang boleh vote 3 kali. dan limit seorang untuk vote ialah 39 kali. jadi, vote aku sampai habis limit korang ye. heeee

camna nak vote?

korang pergi link ni -----> Yana Mohamad


pastu view entries, cari gambar akua macam dalam gambar atas ni, pastu tekan vote me. hee. tolong eh korang. sangat menghargai vote dari korang semua. sayang korang ketat-ketat. muah !



3 comments:

  1. oh.. mama belum pernah guna lagi.. mama guna terrrlajak laris.. hihi

    ReplyDelete
  2. belum pernah guna jugak.. nampak banyak dah promosi produk ni ..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik sekali. Tips Bersihkan Miss V

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork