RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

03/10/2014

Borong barang dapur di MAHNAZ FOOD

.Assalamualaikum.



Semalam aku ada update entri PATI DELIMA GULSAN , kan? dan aku ada cakap nanti nak update kat mana lokasi kedai tu. now aku dah ingat apa nama kedai tu. thanks pada kak miela sebab komen kat blog saya. heee. berguna ni info. pas raya aji ni nak g borong lagi. bukan ada pati delima je tau. banyak sangat barang. majoriti barang Arab la. tapi murahhhh sangat ! untuk orang dapur, memang seronok pergi kedai ni. haha. korang taip je kat google MAHNAZ FOOD. keluarla segala macam pasal kedai nih.






ni ghope kedai tu. gambar adalah ehsan pak cik google :)



2 comments:

  1. Rasanya kat tempat Cik Mimie takde kedai ni..xpernah dengar pulak..heee:)

    ReplyDelete

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork