RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

24/04/2014

. Mandi Coklat Hilangkan Jerawat Badan

.Assalamualaikum.

sape suka makan coklat? angkat ketiak. uhuks.

sape suka bau coklat? fuhhh. terbayang bau coklat aunty anne. sedap bak hang. menjejes air liur air mata. haha

kali ni aku nak story sikit pasal mandi coklat.pelik? yela, biasa dengar mandi susu,mandi lulur je kan. kali ni mandi coklat. bukan ko pegi beli coklat cadbury banyak-banyak pastu campak dalam bath tub. no no no ! bersemut badan haa.

aku nak kenalkan korang dekat produk yang baru menjengah pasaran. KRIM MANDIAN COKLAT SKINLICIOUS. diperbuat dari ekstrak koko. 

apa kebaikan ekstrak koko?

- mampu menyingkirkan sel kulit mati
- mencegah pertumbuhan jerawat kat belakang badan
- zat flavanoid memberi perlindungan UV dan mengekalkan kelembapan kulit.

haa gitteww ~ bagi akak-akak yang dah kawen tu, meh meh cuba krim mandian ni. takkanlah bau same je kan. hehe. sekali sekali kasi la suami shocked sikit ngan bau manis-manis. biar suami rasa nak telan-telan akak-akak. haaa. ops. bau dia memang bau coklat. yummy yummy gittu. pada yang ada anak kecik, simpan tempat tinggi sket.kang habis die telan. arwah pulak nanti.








badan tak slim takpe. yang penting bau wangi manis-manis. baru cik abang sayang tergoda. hilang penat die balik keje. haa, meh pakat order. harga sangat berbaloi. RM59 sebotol excluded postage ye. sape berminat boleh :

WASSAP / SMS : 01111339190
instagram : @fauliyastore



08/04/2014

. Seksi Ovari umphh umphh !


.Assalamualaikum.

walawehhhh ! lame gile aku tak update mr.belog ni. kikiki. sori korang, iols very busy hari tu menyiap sediakan untuk majlis bertandang. haa. hambek ko, dah 3 bulan kawen baru buat majlis bertandang. haha. kali ni baru berkesempatan nak update. ni pon sebab bosan taktau nak buat ape. suami kat sebelah tak layan bini. hukhuk. sibuk duk tengok bola T-Team lawan Selangor. pastu gelakkan bini sebab Selangor dah 1 gol. T__T

takpe takpe. iols penyokong teranung sejati. takkan berpaling. sob sob sob.

kite back pada topic hokkeh. layan kite merapu sampai ke sudah tak habes. kalau sape yang betol-betol rapat ngan aku dan biasa pergi umah aku mesti dah hapal perangai aku yang satu. perangai HANTU BUKU. paling teruk pon, tiap kali TERsinggah kat kedai buku, mesti keluar dari kedai TERbeli buku. haha. padahal kat umah ada lagi beberapa buah yang tak baca. perangai sangat haa.

punyelah dari sebelum kawen lagi aku nak buku seksi ovari ngan langit vanilla. ala, buku puisi yang pemes ames tu. puisi sempoi. dah kawen, baru dapat. haha. tapi buku seksi ovari je la. langit vanilla nanti dulu. buku-buku ni boleh beli dekat gerai LEGEND PRESS kat downtown mines. tak silap aku kat MPH ade kot buku lagit vanilla. tapi, pesen aku, kalau buku pemes gini aku nak yang ada tandatangan author die.haha



jadinye, gigih aku polo instagegham kak fazleena ni haa. komen la kat satu gambar die camne nak beli buku yang ade tandatangan die. tak malu betol aku nih. ade aku kesah? haha. so, die bagi no untuk di wassap yoyo ! aku zappp ! terus wassap. hehe. laju je bank in kat die haa.


taddaaaa !!! siap ade tandatangan gittewww !! next target, langit vanilla lak. nak tandatangan kak wany ardy lak. hewhew. pastu bibir ceri melati dari kak fazleena yang latestttt !

notakaki :

kak fazleena dah bertudung.jadinya keluaran buku seksi ovari pasni kan kulit lain. kulit baru, wajah baru die bertudung :)



 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork