RUMAH RESEPI 30 HARI TIPS DIARI MAMA

18/03/2015

.[REVIEW] BeautyOat Cantik Luar, Cantik Dalam :)

.Assalamualaikum.


Lame nauuu aku tak update blog. haha. sibukkkkk je manjang haa. pagi ni aku nak share ngan korang satu bende yang spesel. yang aku sendiri test ah. haha. tak berkesan memang aku wat diam je. sebab ada kesan aku share. kikiki

hari tu tetiba muka aku makin teruk. kulit aku ni sensitif sangat. salah makan sikit je, naik jerawat penuh satu muka sampai laki aku tegur kenapa muka aku teruk sangat. down weh kalau laki sendiri cakap camtu. haha. kalau keluar bolehla cover pakai foundation semua. kat rumah? aku ni kalau boleh nak bogel je muka. tak suka la pakai apa-apa. kalau krim saja aku ok. ni bedak semua. haihhhh. malaihhh !

so, hari tu ada orang kasi aku try makan BeautyOat. aku pernah je makan collagen ape sebelum nih. tapi sebab sekali tu aku balik kampung lame sangat aku lupa nak bawak balik collagen tuh. bekas besar. biasala. balik rumah balik terus tak rasa nak makan dah. haha. BeautyOat ni best. sebab dalam paket. jadi aku boleh sumbat ikut kuantiti bape lama aku balik kampung or travel. jadi takdela aku skip. aku ni pesen kalo skip satu hari pon dah rasa malas dah nak start balik. hahahhaha!

dannnnnnn ni first time aku dengar COLLAGEN + OAT ! biasa collagen aje. ni tak, oat sekali. haa, elok sangatla untuk orang yang malas bersenam cam aku nih. ada gak cara nak jaga jantung nih. haha. paling best bila minum BeautyOat ni waktu pagi as Breakfast. memang bertahan sampai lunch. FYI, aku ni pesen tak suka makan oat campur air milo ke susu ke kosong ke. tak terima tekak. tapi yang ni dia rasa macam lemak-lemak. sedap. haha. aku siap ratah lagi oat yang mendap tu. sampai licin gelasss. 



ni haa BeautyOat. jap g aku gtau nak beli kat mane. jangan main beli je. beli dari sumber yang betol ok?



haaa, ko tengok gambar aku ngan dila tuh. tengok muka aku yang pakai spek tuh. haha. tak nampak kusam kan? helloooo, aku pakai krim je kat muka sbb panas terik. bedak ke apa aku tak pakai. haha. yezzaaa ! 2 minggu aku makan dan aku makan pagiiii sahaja. patut makan pagi ngan malam. tapi aku ni tak berapa rajin. cuba bayangkan kalau aku rajin? haa, glowing lagi la muka aku. yang paling best laki aku cakap cantik ! hahahhahahha ! kembangggg semangkuk hoiiiii. tone muka pon sekata. tapi jerawat kat pipi tu ada lagi la. ala, takkan nak hilang cepat kan? tambah aku ni kan minum BeautyOat pagi je. haha. tapi yang palingggg aku suka, hidung aku dah ok. alaaa, apebenda ek yang putih2 kat hidung tu? haaa whitehead ! dah TAK ADA ! haha. suke la wehhh. tu masalah palinggg ketara kat muka. jerawat tu normal la. whitehead blackhead aku tak suka. haha. !

SOOOOOOO, jomlah cuba ! tak rugiiii ponnnn. harga tak sampai seratusss ponnn. berbaloi untuk cantik luar dan dalam. korang boleh beli kat LINK bawah ni :





selamat mencubaaaaaa !! 



1 comment:

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork