RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

21/07/2010

saya rindu keluarga

~erm..hari ni cam serabai..serius,dalam keadaan camni,yana rase rindu sangat2 kat family nun jauh di kampung..terutama abah.yana memang rapat ngan abah.sejak kecik.sebab tu mak selalu cakap,yana banyak ikut perangai abah.haha.memang pon.tapi yana lagi ego and degil kot~

yana kurang rapat ngan mak sebab mak suka membebel kat yana.haa.sape suruh nakal sangat.padanla ngan muka tu.boo yana.haha.tapi,kalau ade masalah banyak cite kat mak.tapi,masalah bf memang tak berani cite kat mak mahupun abah.haha.sebab mak awal2 dah pesan,dah tahun akhir baru boleh bercinta.ok?then,now sy single.hii

ngan adik2 pulak,yana rapat ngan semua adik2 yana.yela,2 orang je pon adik yana.tapi,adik bongsu yana paling rapat ngan yana.mane tak nye,angah suke sangat buli die.haa.konon yana la kakak yang baik.poyo je.tp,bab study,haa.memang adik yana yg bongsu tu takot ngan yana.salah sikit semua kena padam.haha.






p/s: hargailah ahli keluarga anda selagi hayat mereka ada.bagi aku,tiada istilah patah tumbuh hilang berganti.kerana,tiap orang ada personaliti mereka tersendiri.yang pergi akan jadi kenangan~
 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork