RUMAH RESEPI TIPS DIARI MAMA

30/12/2010

KERANAMU..KELAPA..

bola sane sini..skang kat FB rata2 duk cakap sal Fahmi. hehe.. abeh jeles awek die.. aku sorang je kot duk post safee sali..tak mau aku berebut.. haha

dah dah. lame aku tak update blog. ni nak story sal kat umah time cuti ritu. sal adik bongsu aku. tajuk pon dah buat aku gelak kot. mase tu hujan renyai-renyai. abah lak keje. mak nak santan kelapa. nak wat pe tah. lupe dah. nak harapkan kakak die yang 2 orang ni.. ape la sangat kudrat pompuan. haha.


haha. siap tertonggeng gitu.. ngan pisaunye.. kelapa sebiji je..tp, nak kopek kat sejam..siap aku tolong ag.. haha..haa~ sape yang rase nak amik adik aku jadi adik ipar, bolehla isi borang ye.. terhad..haha.. kalau mak aku bace mau kena parang..huahaha


18/12/2010

SHOOT NGAN ADIK-ADIK

















15/12/2010

MUSIM KAHWIN

bile cuti sekolah start je, mesti ramai yang pakat nak kawen. masing- masing busy. yang tak kawen pon buat- buat busy gak. busy g makan kenduri. haha. tak terkecuali la aku. aku pon same. fuh ~ yang paling aku suke time g kenduri ni bile dapat makan daging lembu yang fresh. memang best woo~

10 Disember 2010 ritu, anak sedare mak aku kire cousin aku la, sah jadi bini orang. uish, tak sangka lak. cepat tol mase berlalu. rase cam baru semalam kitorang duk main pondok- pondok.. haha.. papepon, SELAMAT PENGANTIN BARU , KAK UMI !

jom layan gambar yang sempat di snap. sorilah. gambar tak berapa nak cantik. guna kamera enpon je. huhu











p/S ::

bile la turn aku ni..haha




14/12/2010

. RAHSIA JARI







TAHU TAK KENAPA ALLAH CIPTA RUANG ANTARA JARI ?
……………………………..
SUPAYA SATU HARI NANTI SESEORANG YANG DICIPTA UNTUK AWAK AKAN 
DATANG DAN PENUHKAN RUANG ITU DENGAN MEMEGANG ERAT 
TANGANMU SELAMANYA …


click more :



13/12/2010

H.A.C.K.S



Saat ini, aku gembira yang teramat. Pernah dulu aku tutup hati aku untuk menerima sesiapa sebagai kekasih. Tapi, hati aku tewas. 2 DISEMBER 2010. Kami declare. Aku bahagia. Dengan perhatian yang dear berikan. Kasih sayang yang dear curahkan. Seboleh mungkin dear menjaga hati aku. Siapa dear, biarlah menjadi rahsia dulu. Hanya kami dan kawan baik die yang tau. Aku tak nak hebohkan lagi selagi belum sampai masanya.

Untuk dear yang aku sayangi..

Saya akan jaga hubungan kita sebaik mungkin. Terima kasih kerana menerima saya seadanya dan sabar melayan kerenah saya yang kadang- kadang moody. Awak, saya sayang awak…

 

Puan Yana Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork